Főoldal » Autók, közlekedés

Autók, közlekedés

Szerencs mindig is fontos állomása volt az erre áthaladó, országos jelentőségű utaknak. Régen gyalogosan, lóval és szekérrel, később főként vonattal, ma pedig már jellemzően autóval járjuk útjainkat, Szerencs környékén is. Szerencs gyakorlatilag minden fontos szolgáltatással rendelkezik, ami az autózással és a közlekedéssel kapcsolatos. A kezdő sofőrök oktatásáról több autós iskola is gondoskodik és a tanuló vezetők segítségére Szerencsen rutinpálya is épült.

Természetesen autókereskedés is található a városban, ahol új és használt gépjárművet egyaránt be lehet szerezni. Nem csak személyautót, de kisbuszt és utánfutót is lehet vásárolni, vagy bérelni.

A vidéki településeken sokszor jöhet jól az utánfutó bérlés lehetősége. Ehhez képest szerény keretek között működnek a szerencsi taxik, mindazonáltal Szerencsen sem kell nélkülöznöd a taxi nyújtotta előnyöket. Autószerelő, autójavító műhelyekből több is található Szerencsen, és van lehetőség eredetvizsgára és műszaki vizsgára is. Amennyiben az autó váratlanul robban le, annyiban nem csak érdemes, de szükséges is autómentőt kérni. Ez Szerencsen is minden további nélkül megtehető.

Autóalkatrészek dolgában sem kell messzire mennie a szerencsieknek, az alkatrészboltok új és bontott alkatrésszel is szolgálnak a legtöbb autó- és egyéb elterjedt járműtípushoz. Az autóval kapcsolatos ügyintézésre ügyfélkapus lehetőség van Szerencsen is, ahogyan a kötelező biztosítás sem jelenthet gondot a Hegyalja kapujában.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405