Főoldal » Egészség, életmód

Egészség, életmód

Szerencsen régi, mondhatni ősi hagyománya van az egészséges életmódnak. A város területén a középkorban letelepedett Szent János rendi lovagok már fölismerték a szerencsi gyógyvizek egészségmegőrző, gyógyító hatásait és használták is, csakúgy, mint a város későbbi urai, majd polgárai.

Szerencs legismertebb wellness központja a népfürdő századfordulós épületében található. Szerencs nem csak a város lakóinak, de a környékbeli kistelepülések sportolni vágyó lakosságának is számos lehetőséget nyújt.

Kiváló lehetőségek adódnak a környéken kerékpározásra és futásra, és biztosan megtalálják számításaikat a street workout, a zumba és a TRX modern irányzatainak szerelmesei éppúgy, mint a csapatsportok, a foci, a kézilabda, a kosárlabda rajongói, vagy az edzőtermek szerelmesei. Fitnesz vagy body building, kettlebell vagy jóga, Szerencsen kis szerencsével megtalálod a neked leginkább megfelelő sportot, játszd bár csapatban, vagy gyakorold egyedül.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405