Főoldal » Ékszer, ajándék

Ékszer, ajándék

Az ajándékozás szokása a régmúlt ködébe vész. Karácsony vagy Mikulás, Vízkereszt vagy Húsvét, születés-, vagy névnap, netán évforduló, az ajándékok nélkül ezek a fogalmak elvontak maradnak. Az ajándékok legbecsesebb darabjai az ékszerek. Szerencs lakóinak sem kell nélkülözniük őket, a erről több ékszerüzlet és ajándékbolt gondoskodik.

Olcsóbb bizsukat, egyszerűbb ékszereket, gyűrűket, karkötőket akár szerencsi vegyesboltokban is találhatunk, de az értékesebb, minőségi ékszerekért ékszerboltot érdemes felkeresni. Az ékszerek mellett a virágok számítanak univerzális ajándékként, amit számos alkalomra adhatunk, legyen szó házassági évfordulóról, ballagásról vagy névnapról.

A szerencsi gyerekek azonban a játékokat keresik, ezek is számos üzletben előfordulnak, de persze a legnagyobb választékot itt is a játékboltok nyújtják. Ha Szerencsről szeretnél valakit megajándékozni, jó ötlet lehet egy egyedi készítésű szerencsi csokoládé, vagy egy palack jóféle, hegyaljai bor.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405