Főoldal » Élelmiszerek, italok

Élelmiszerek, italok

Azért eszünk, hogy éljünk. Néhányan azért élnek, hogy egyenek, nincs ez másként Szerencsen sem. Szerencs ideális helyen található mezőgazdasági és élelmiszeripari szempontból. Az alföldi táj remek terepet nyújt a növénytermesztésnek és állattenyésztésnek, a Zempléni-hegység lankáink pedig világhíres tokaji borok teremnek.

És ha ez nem lenne elég, hát itt van még az ország talán leghíresebb csokoládégyára. A bevásárlásra persze jobb ötlet a Szerencsen is megtalálható országos bolthálózatok egyik üzletébe betérni, mint amilyen a Coop, a Tesco vagy a CBA.

A nagyobb üzletek mellett kisebb, jellemzően családi vállalkozásban üzemelő kisboltokban is lehet vásárolni, így több tucat üzlet közül válogathatnak nem csak a szerencsiek, de a környékről vagy távolabbról bevásárolni ide utazók is. Húsáruval a szerencsi hentesek, míg pékáruval a szerencsi pékségek szolgálhatnak a legnagyobb választékban és általában a legjobb minőségben. Dohánytermékeket Szerencsen is a nemzeti dohányboltokban árusítanak.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405