Főoldal » Evés, ivás

Evés, ivás

Vendéglátás terén Szerencs kiemelkedően teljesít. A Hegyalja kapujának is nevezett városnak már a határán két hatalmas kapuoszlop jelzi, hogy az ide látogatónak szíves vendéglátásban lesz része.

A Világörökségi Kapuzat tövében kialakított turisztikai fogadóállomás kávéházzal és büfével is felszerelt. Bár a vasútállomás legendás étterme a resti már megszűnt, büfé most is üzemel a szerencsi vasútállomás területén.

Ha az evés kerül szóba, akkor Szerencs kapcsán nem hagyhatjuk szó nélkül a csokoládégyárat, amit jelenleg a Szerencsi Bonbon Kft. üzemeltet. Időpont egyeztetés után az ide látogatónak lehetősége nyílik megnézni a gyárat és persze megkóstolni az itt készülő csokoládékat, sőt, saját csokiját is elkészítheti. Szerencs a tokaji borvidék kapuja, a város fölötti dombhátakon szőlőtőkék sorakoznak, ezért jó választás, ha italként bort kérünk.

Szerencsen borospincék is találhatóak, a jobbakban nem csak inni, de enni is lehet. A vendéglátás és a turizmus fejlődése fellendítette a szerencsi vendéglátóipart is, több étterem étlapjairól is válogathatsz, ha megéhezel. A délutáni városnézés hangulatát feldobja, ha veszünk egy fagylaltot valamelyik fagylaltozóban, vagy ha beülünk egy cukrászdába. Kávét minden presszóban kapni, és ha már unod a hagyományos ételeket, akkor sem kell kétségbe esned,

Szerencsen ugyanúgy találni pizzériát, mint bármely nagyvárosban. Vidéki kisváros lévén Szerencs is több olyan régi hangulatú kocsmával van ellátva, amelyekben mintha megállt volna az idő, de modern kávézót, bárt is találhatunk. Összességében elmondhatjuk, ha vendéglátóhelyekről van szó, Szerencs mindenki számára biztosítani tudja a megfelelőt.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405