Főoldal » Informatika, IT, telekomunikáció

Informatika, IT, telekomunikáció

Az információs társadalmak kora Szerencsen is beköszöntött.

Még nem jutott el minden szerencsi háztartásba a vezetékes telefon, amely kihalófélben lévő technológia révén valószínűleg már soha nem is fog jobban elterjedni, de már lényegében minden szerencsi házban van mobiltelefon. Sőt, nem csak hogy a háztartásokra, de már az egyes személyekre is jut mobiltelefon, amely segítségével szinte bárki, bárhol, bármikor elérhető.

A telekommunikáció fejlődése kihatott a rádiózás és még inkább a televíziózás fejlődésére is, de sehol nem eredményezett akkora forradalmat, mint a számítógépek világában, az Internet megjelenésével. Ha a cukorgyár emelte be Szerencset a 20. századba, akkor elmondhatjuk, hogy az Internet hozta el Szerencsen a 21. századot.

A nagy, országos mobilszolgáltatók, a Telenor, a Vodafone és a T-home egyaránt jó lefedettséggel működnek Szerencsen és környékén és ügyfélszolgálataik, üzleteik is rendelkezésre állnak a városban. A mobiltelefonok széles választékát kínálják Szerencs szaküzletei, amelyek némelyike szervizelést is vállal. Az internet szolgáltatásra is több lehetőség van, akár mobilinternete, akár vezetékes internetet is igényelhetünk valamelyik szolgáltatónál.

Az IT-piacon szereplő cégek különféle csomagokkal, akciós tarifákkal, kedvezményekkel versengenek egymással az ügyfelekért, tehát Szerecsen is számos lehetőség közül válogathatsz, legyen szó akár telefonról, akár internetről.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405