Főoldal » Ingatlan, albérlet

Ingatlan, albérlet

A rendszerváltás előtti évekkel összehasonlítva hallatlanul megnőtt az emberek mobilitása. Sokan indultak el a falvakból a városokba, vidékről a fővárosba, vagy akár külföldre.

Mások éppen ellenkezőleg, a város zaját cserélték föl a vidéki nyugalommal Szerencsen is. Szerencs életében is nagy változást okozott a régi munkahelyek megszűnése, amely sokakat késztetett továbbköltözésre. Ugyanakkor betelepülők is érkeztek a városba és előfordulhat, hogy albérletre van szükség Szerencsen. Az albérletet keresőknek jó hír, hogy a szerencsi bérleti árak jóval alacsonyabbak az országos átlagnál és össze sem vethetőek a budapesti árakkal.

Akár családi házat is kibérelhetsz annyiért, amennyiért Pesten csak egy kis lakást kapnál. Bár Szerencs méretéből kifolyólag nem nyújt sok válogatási lehetőséget, ha albérletről van szó, azért időről időre mindig találni kiadó lakást, szobát, házat, garázst vagy irodát. Ha nem is találjuk meg azonnal a nekünk ideális ingatlant, idővel biztosan kiadóvá válik vagy egy városközponti lakás, vagy egy városszéli, csendes ház.

Az albérlethez jutást az is segíti, ha érdeklődünk a szomszédoknál, vagy ha nincs időnk, vagy kedvünk ezzel bajlódni, felkeresünk egy ingatlanközvetítőt. Amennyiben vállalkozásod számára keresel raktárt vagy telephelyet, érdemes lehet szétnézni Szerencs ipari jellegű városrészein.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405