Főoldal » Lakberendezés

Lakberendezés

Házad, lakásod berendezéséhez Szerencsen is megtalálhatod a megfelelő szaküzleteket, bútorboltokat. Megvan a lehetőség a lakás belső tereinek legideálisabb kialakításához belsőépítész szaktudásának igénybe vételére is.

Viszonylag sok régi házban még elavult, kopott burkolóelemek találhatóak, linóleum, lambéria, régi kőpadló, hengerelt mintás falfestések, tapéták, amiket felújítás esetén érthető okokból modernebb, szebb és praktikusabb burkolatokra cserélünk. A régi, cementes padlólapokat felváltják a modern járólapok, és ma már a csempéink sem olyanok, mint 30-40 évvel ezelőtt.

A nagy belmagasságú régi épületek felújítása esetén jó ötlet lehet belső galériával növelni a hasznos teret. Mindezeket a munkálatokat érdemes előre megtervezni és egymással összeegyeztetni.

Ehhez nyújthat hasznos segítséget egy belsőépítész, aki látványtervekkel is megmutathatja, milyen lesz leendő lakásunk. Bútorainkat Szerencsen is elsősorban bútorüzletekben kereshetjük meg, de asztalossal is elkészíttethetünk néhány fontos darabot.

A szekrények, polcok, asztalok, székek, kanapék, fotelek és ágyak kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy egymáshoz illő darabokat válasszunk. Hogy ha nem is található meg Szerencsen az általunk kiválasztott bútor, a bútorboltban általában akkor is tudnak segíteni, igény esetén akár megrendelik nekünk az adott darabot és rendszerint a házhoz szállításban is segítenek.

Lakástextíliák vásárlásakor sem kell messzire mennünk, függönyök, ágytakarók, szőnyegek Szerencsen is vásárolhatók, ahogyan tapéták és falfestékek is.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405