Főoldal » Marketing, reklám

Marketing, reklám

Nincs jó üzlet reklám nélkül. Jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás, de tudniuk azért arról is kell a leendő vásárlóknak. A fővárossal ellentétben vidéken, így Szerencsen is könnyebb marketingszempontból láthatóvá válni, hiszen jóval kevesebb az óriásplakát, hirdetőoszlop, és a hirdetési rovatokban is jóval kevesebb hirdetés szerepel.

Persze a cégek, vállalkozások száma is kisebb, ezért is érdemes foglalkozni a jó reklámmal. Szerencsen a jó marketing aranyat ér, akár egy jó weboldal is, hiszen vidéken még mindig érezhetően kevesebb cég és vállalkozás rendelkezik jó, vagy bármilyen webes felülettel. Természetesen Szerencsen is van lehetőség reklámanyagaink megterveztetésére és elkészítésére. Legyen szók akár egy teljes céges arculat megalkotásáról vagy csupán néhány szórólap kinyomtatásáról, a lehetőségek Szerencsen is adottak.

A weboldalkészítéshez ráadásul ki sem kell mozdulnunk otthonról, a készítőkkel online, vagy telefonon is tarthatjuk a kapcsolatot. A nyomdai munkát igénylő reklámtermékeknél persze érdemes megnézni egy próbanyomatot, mielőtt sokszorosítani kezdenénk szórólapjainkat, hirdetéseinket vagy plakátjainkat. Amennyiben minden téren szeretnénk reklámozni cégünket, úgy rendeljünk reprezentatív ajándéktárgyakat cégünk logójával. Tollakat, bögréket, de akár levélpapírokat, borítékokat is.

Ha fontosnak tartjuk a teljes marketingmunkát, akkor keressük fel a helyileg fogható tévé- és rádióadókat és kérjünk tőlük reklámajánlatot. Végül ne feledkezzünk meg a névjegykártyáról sem!

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405