Főoldal » Sport, szabadidő

Sport, szabadidő

Szerencs számos szabadidős tevékenység és jó néhány sport gyakorlásához alkalmas terep, legyen szó bár hétvégi kikapcsolódásról, profi versenysportról vagy csapatjátékról.

A város környéke kellemes kirándulások helyszíne lehet, hiszen a Zempléni-hegység lejtői változatossá teszik az alföldi táj peremvidékét. A nyugodt kikapcsolódást kedvelő horgászok több álló-, illetve folyóvíz közül is választhatnak Szerencs környékén és természetesen horgászbolt is található a városban.

Nem csak túrázásra, kirándulásra, de kerékpározásra és futásra is találni alkalmas utakat Szerencsen.

Az edzőtermek szerelmeseinek is több edzőterem áll rendelkezésére Szerencsen. A városi sportéletet a Szerencs Városi Sport Egyesület, közismertebb nevén a Szerencsi VSE fogja össze. A piros-kék egyesületnek több mint háromszáz aktív tagja van.

A VSE nem csak labdarúgócsapattal büszkélkedhet, kézilabda, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, súlyemelés, birkózás szakosztálya is van. Utóbbiak a fiatal utánpótlás nevelésével foglalkoznak. Szerencsen a Városi Sportcsarnok 1100 négyzetméteres tere nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmassá teszi Szerencs városát.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405