Főoldal » Szállítmányozás, logisztika

Szállítmányozás, logisztika

Szerencs évszázadok óta fontos megálló a Hegyalja felé vezető úton, jelentős tiszai átkelőhelyek közelében, a Zempléni hegyek és az Alföld találkozásánál. Itt halad át a 37-es számú főútvonal és az ország északkeleti ütőerének számító vasútvonal, lassan már százötven éve. Ezért érthető, hogy a közúti szállítmányozás mindig is fontos szerepet játszott Szerencs életében.

A cukorgyár fénykorában a teherszállítás fő színtere a vasút volt, ezen érkezett a feldolgozásra váró cukorrépa a városba és ezen indult útjára a kész cukor. A személyszállításban is fontos volt a vasút szerepe a buszok mellett. A 21. századi Szerencs közlekedésében a vasút háttérbe szorult, már régóta nem járnak cukorrépával megrakott tehervagonok a gyárhoz, a szállítmányozást szinte minden áru esetén kamionokkal, teherautókkal, illetve kis haszongépjárművekkel oldják meg.

Az építési törmelékek, lomok elszállításához Szerencsen is lehetőség van konténer bérlésére. Költöztetést, bútorszállítás és egyéb áru mozgatását többcég és vállalkozó is vállalja. Magánszemélyek természetesen maguk is fuvarozhatnak személyautón, vagy hozzá kapcsolt utánfutón. Utánfutó bérlésére is van lehetőség Szerencsen.

Raktározási, logisztikai célokra is találhatóak ipari épületek, raktárak.

A személyszállításban a legfontosabb szerepet a személyautók töltik be, ezek mellett a buszjáratok és személyvonatok utasforgalma jelentős. A nagyobb cégek buszokkal, kisbuszokkal szállítják munkába dolgozóikat. Szerencsen taxival is közlekedhetünk.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405