Főoldal » Szépség, wellness

Szépség, wellness

Azt mondják, a szépség belülről fakad. Bizonyára így van, de azért tenni is kell azért, hogy szépek legyünk. A normális táplálkozás és az egészséges életmód mellett ügyelnünk kell a higiéniára is.

Szerencs legismertebb wellness központja a régi népfürdő felújított épületében kapott helyet. Az évszázadok óta ismert gyógyvízre épülő fürdő épületét a közelmúltban újították fel, így korszerű és esztétikus körülmények között üdülhet föl testünk.

A turizmusra is építő Szerencsen természetesen nincs hiány edzőtermekben, szoláriumokban és a különféle vendéglátóhelyek is igyekeznek wellness részleggel, szaunával kedveskedni vendégeiknek.

A városban természetesen számos fodrászat és szépségszalon működik, ezekben minden szépülni vágyó megkaphatja a kívánt kezelést, legyen szó akár hajvágásról, hajfestésről, pedikűrről, manikűrről, műköröm építéséről, masszázsról vagy gyógyító arcpakolásról.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405