Főoldal » Tisztaság, higiénia

Tisztaság, higiénia

A tisztaság fél egészség. A személyi higiénia mellett természetesen környezetünk tisztán tartása is fontos feladat.

Nem csak ruháinkat kell rendszeresen kimosnunk, de időnként a lakástextíliákat is ki kell tisztíttatnunk. Szerencsen is van lehetőség szőnyegtisztításra vagy olyan, speciális eljárást igénylő ruhadarabok tisztítására, amiket nem rakhatunk be a mosógépünkbe. Szerencsen is egyre több helyen jelennek meg a takarítógépek.

A nagy alapterületű és sokak által látogatott intézményekben, üzletközpontokban, vendéglátó ipari helyeken ezek a takarítógépek mára nélkülözhetetlenné váltak és lehetőség van ilyen gépek bérlésére is. A takarítással másokat is megbízhatunk, akár mellékállásban takarító magánszemélyt, vagy nagy tapasztalattal, nagy szaktudással és profi felszereléssel dolgozó takarítócéget.

A rovarirtást, rágcsálóirtást szakosodott vállalkozások végzik. Az utcákat, parkokat, közterületeket a szerencsi önkormányzat által foglalkoztatott munkások tartják tisztán.

Nincs ilyen hely.

Találatok száma: 0

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mp3lehu1/public_html_szerencs.net/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405